Onkohan pillua vaikeaa hankkia netistä? Lukaise tarina ja ylläty!

pillua jakava nainenSilloin oli hikinen sekä aurinkoinen päivä loppukesästä ja tottakai panetus aivan hirvittävä. Alepan kassaneidin viehättävä katse sekä muhkea rintavarustus ei todellakaan auttanut tilanteessa ja duunin jälkeen kohti kämppääni matkatessa silmäni haki huomaamatta vierestä kävelevien mimmien perseisiin. Selvittyäni vihdoin kämpälle ryhdyin pohtimaan, jotta mitä kautta naista parhaiten saisikaan tällä kertaa. pillua on saatava tässä ja nyt.

En jäänyt turhaan aikailemaan vaan avasin tietokoneen. Mitä jos netistä löytyisi pillua helpoiten. Mietin seksin hakemista netistä ja täytyy tunnustaa että ajatus tuntui hieman vieraalta. En ollut koskaan kokeillut deittisivuja aikaisemmin, mutta tässä sitä oltiin. Armoton panetus ei jättänyt vaihtoehtoja, vaan olin valmis hakemaan pillua deittipalstoilta. Treffisivuista valitsin muutaman hyvältä vaikuttavan sivun ja rekisteröidyin sivuille muutamassa minuutissa.

Olin melko yllättynyt, kun eräs nainen otti suoraan rekisteröitymisen jälkeen yhteyttä. Ymmärsin tilaisuuteni tulleen ja iskin välittömästi kiinni potentiaaliseen panokumppaniin. Tunsin kuinka molempien kiima oli valtava, sillä ei kulunut kovinkaan kauan kun olimme jo sopineet seksitreffit minun luokseni heti seuraavalle päivälle.

Kiireiden vuoksi nainen ei voinut tulla harrastamaan seksiä heti samana päivänä, joten pillua joutui odottamaan vielä seuraavaan päivään. Suurin ongelma oli tietenkin se, että mihinkään ei pystynyt kiimaisena keskittymään. Ajatuksissa pyöri koko illan vain tuo mystinen nainen, jonka kanssa olin jutellut pitkään netissä.
Seuraavana päivänä olin valmistautunut hyvissä ajoin. Aloitin siivoamisen jo aamulla ja lisäksi varasin reilusti kondomeja varsinaista tapahtumaa varten. Aloin käyttäytyä todella hermostuneesti, kun sovittu aika läheni. Olisiko pillua todella näin helppoa saada netistä? Aikooko nainen ihan oikeasti saapua tapaamaan juuri minua vai tekisikö hän oharit? Pidin melko varmana sitä, että hän vaihaa eroottisia viestejä monen muunkin seksiä hakevan miehen kanssa. Tällaiset ajatukset pyörivät päässäni, enkä saanut ajatuksiltani hetken rauhaa.

Torkahdin hetkeksi ja havahduin siihen, kun ovikello soi. Käteni tärisivät ja tunsin kasvavan pullotuksen etumuksessani astellessani varovasti avaamaan naiselle ovea. ”Moi! Mä oon Jukka.” huikkasi möreä miesääni. ”Olitko vailla pillua?” hän jatkoi. Valahdin kalpeaksi. Ei enää ikinä pillua netistä.